Светское государство. Ответы на вопросы urokiatheisma denga

Er was eens, Henry Ford liet een zin die later werd een slogan. Hij zei dat de beste auto een nieuwe auto is kapotteauto-verkopen.nl/. Natuurlijk sprak deze grote en wereldberoemde man dit gezegde met een reden uit. Daarvoor had hij een specifiek doel, of liever een commercieel belang. Hij was immers bezig met de productie en verkoop van nieuwe auto ' s. Daarom wilde hij niet praten over tweedehands voertuigen.

Het is echter moeilijk om het met hem oneens te zijn. Een gloednieuwe auto ziet er niet alleen beter uit dan een gebruikte auto, maar breekt ook minder. Het heeft slechts één nadeel-de hoge prijs. Dat is de reden waarom veel automobilisten de voorkeur aan tweedehands auto ' s te kopen. Tegelijkertijd zijn ze van mening dat zelfs ondanks de duidelijke voordelen, een auto die onlangs van de lopende band kwam in veel opzichten verliest aan een auto met kilometerstand.

De laatste sociologische enquête uitgevoerd door de gezaghebbende portal "Auto Mail.Ru", onthulde interessante resultaten. Het bleek dat slechts 18% van de ondervraagde automobilisten, en er waren meer dan 30 duizend van hen, nooit een gebruikte auto had gekocht.

Op hetzelfde moment, 45% van de bestuurders zei dat op een bepaald moment in hun leven ze een keuze gemaakt in het voordeel van een nieuw voertuig en had geen spijt van deze beslissing op alle.

Het is opmerkelijk dat een derde van de automobilisten die ooit een ondersteunde auto kochten, vervolgens ernstige problemen met de werking ervan ondervonden.

Het zou logisch zijn om aan te nemen dat de volgende aankoop van al deze mensen zou moeten worden een gloednieuwe auto van een officiële dealer. De statistieken van de automarkt geven echter het tegenovergestelde aan. In de periode 2010-2013 was er bijvoorbeeld een recordstijging in de verkoop van gebruikte auto ' s. Gedurende 3 jaar steeg de verkoop van gebruikte voertuigen met 1,5 keer en bereikte het merk van 5,6 miljoen auto ' s. De uitvoering ervan neemt momenteel ook toe, als gevolg van de onstabiele economische situatie in het land en het dalende inkomensniveau van de bevolking.

 

Op zijn beurt ondervindt de markt voor nieuwe auto ' s ernstige moeilijkheden, omdat de verkoop drastisch is gedaald. In vergelijking met de "goed gevoed" jaren, automobilisten begonnen om voertuigen die onlangs rolde van de lopende band 2 keer minder te kopen. Ook de inkomsten van erkende dealers zijn daardoor gedaald.

Advertentie

De belangrijkste reden is geld? 

Natuurlijk, een van de bepalende factoren bij het kiezen van een auto is de kosten. Echter, veel bestuurders kiezen voor een auto niet alleen op basis van prijscriteria. Ze besteden ook aandacht aan de technische kenmerken en bouwkwaliteit.

Ook wordt rekening gehouden met de complete set van de auto. Als de auto is slechts een "leeg" voertuig, dan is het onwaarschijnlijk dat de automobilist interesseren. Immers, nu zijn de meeste auto ' s uitgerust met verschillende tuning, evenals elektronische apparaten.

Tussen haakjes, dealers zijn goed op de hoogte van de huidige trends. Om deze reden, ze hebben de neiging om niet te verkopen budget auto ' s, die niet veel geld verdienen, maar hun verbeterde," gepompte " versies. Kortom, ze rusten goedkope voertuigen uit met extra apparatuur en accessoires: alarmen, carterbescherming, matten, enz.

Advertentie

Dergelijke apparaten verhogen de initiële kosten van de auto met 100-200 duizend roebel. Om deze reden, experts raden het kopen van dergelijke auto ' s van dealers. Aangezien hetzelfde alarmsysteem, evenals matten, dan zelf kunnen worden gekocht en het zal veel goedkoper zijn.

aD